- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Rektori i UT: Për shpalljen e ditës së fillimit të procesit zgjedhor

Urdhëri nr. 02, date 21.03. 2024, i Rektorit “Për shpalljen e ditës së fillimit të procesit zgjedhor dhe datën e përcaktuar nga Ministri i Arsimit dhe Sportit, për zgjedhjen e autoriteteve drejtuese dhe Senatin Akademik të Universitetit të Tiranës ” klikoni këtu..  Urdhëri nr. 02, date 21.03. 2024, i Rektorit “Për shpalljen e ditës së fillimit të procesit zgjedhor dhe datën e përcaktuar nga Ministri i Arsimit dhe Sportit, për zgjedhjen e autoriteteve drejtuese dhe Senatin Akademik të Universitetit të Tiranës ” klikoni këtu..  

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme