- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Rektori i UT: Urdhër i brendshëm për fillimin e procedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit të Administrimit të propozuar nga studentët

Urdhëri i brendshëm nr.30, datë 07.12.2022, i Rektorit të UT-së “Për fillimin e procedurave të aplikimit dhe percaktimin e datës së zhvillimit të zgjedhjeve për anëtarin e Bordit të Administrimit të UT-së, të propozuar nga studentët e UT-së”.


Urdhëri i brendshëm nr.30, datë 07.12.2022, i Rektorit të UT-së “Për fillimin e procedurave të aplikimit dhe percaktimin e datës së zhvillimit të zgjedhjeve për anëtarin e Bordit të Administrimit të UT-së, të propozuar nga studentët e UT-së”.


spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme