- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Senati Akademik: “Për një ndryshim në Rregulloren e Universitetit të Tiranës”

Vendimi i Senatit Akademik Nr. 17, datë 27.02.2023, “Për një ndryshim në Rregulloren e Universitetit të Tiranës” klikoni këtu…

 

Vendimi i Senatit Akademik Nr. 17, datë 27.02.2023, “Për një ndryshim në Rregulloren e Universitetit të Tiranës” klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme