- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Shpallet fituesi për personel akademik me kohë të plotë të kategorisë “Lektor”, në Departamentin e Gjuhës, FHF, UT

Mbështetur në nenin 67, pika 7 e Statutit të UT-së, komisioni ad hoc i ngritur me Vendim Dekani me nr. 34/1 datë 23/05.2022, për vendin vakant, personel akademik me kohë të plotë të kategorisë “Lektor”, në Departamentin e Gjuhës, FHF, UT, shpallet fitues Z. Behar Hoxhaj.

 

Mbështetur në nenin 67, pika 7 e Statutit të UT-së, komisioni ad hoc i ngritur me Vendim Dekani me nr. 34/1 datë 23/05.2022, për vendin vakant, personel akademik me kohë të plotë të kategorisë “Lektor”, në Departamentin e Gjuhës, FHF, UT, shpallet fitues Z. Behar Hoxhaj.

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme