- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Shtyhen regjistrimet për ciklin e dytë Master

Bazuar në Urdhërin e Përbashkët të Qendrës së Shërbimeve Arsimore (QSHA) dhe Qendrës Ndërinstitucionale të Rrjetit Akademik Shqiptar, shtyhen regjistrimet për ciklin e dytë Master deri në datën 03.11.2021.

 

Bazuar në Urdhërin e Përbashkët të Qendrës së Shërbimeve Arsimore (QSHA) dhe Qendrës Ndërinstitucionale të Rrjetit Akademik Shqiptar, shtyhen regjistrimet për ciklin e dytë Master deri në datën 03.11.2021.

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme