- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Takim bashkëpunimi ndërmjet Dekanit FHF, Prof. dr Sabri Laçi dhe Ambasadorit të Egjiptit në Tiranë Mohamed Heider

Dekani i Fakultetit Prof.dr. Sabri Laçi priti në një takim Ambasadorin i Egjiptit në Republikën e Shqipërisë, Mohamed Heider. Ata diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit sidomos në fushën e historisë dhe lidhjeve të shumta midis dy vendeve. Në takim mori pjesë Drejtuesja e Departamentit të Historisë, Prof.dr. Valentina Duka e cila u shpreh e gatshme në rritjen e bashkëpunimit në të ardhmen.

 

 


 

Dekani i Fakultetit Prof.dr. Sabri Laçi priti në një takim Ambasadorin i Egjiptit në Republikën e Shqipërisë, Mohamed Heider. Ata diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit sidomos në fushën e historisë dhe lidhjeve të shumta midis dy vendeve. Në takim mori pjesë Drejtuesja e Departamentit të Historisë, Prof.dr. Valentina Duka e cila u shpreh e gatshme në rritjen e bashkëpunimit në të ardhmen.

 

 


 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme