- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Thirrje për aplikim për projekte të infrastrukturës së kërkimit shkencor në institucionet e arsimit të lartë (PIKSH) për vitin 2024

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit ka shpallur thirrjen për aplikime për projekte të infrastrukturës së kërkimit shkencor në institucionet e arsimit të lartë (PIKSH) për vitin 2024. Synimi i PIKSH është përmirësimi i infrastrukturës së kërkimit shkencor nëpërmjet financimit të projekteve bazuar në përputhje me zhvillimet rajonale dhe europiane të kërkimit shkencor dheAgjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit ka shpallur thirrjen për aplikime për projekte të infrastrukturës së kërkimit shkencor në institucionet e arsimit të lartë (PIKSH) për vitin 2024. Synimi i PIKSH është përmirësimi i infrastrukturës së kërkimit shkencor nëpërmjet financimit të projekteve bazuar në përputhje me zhvillimet rajonale dhe europiane të kërkimit shkencor dhe

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme