- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Thirrje për Aplikim për Projekte të Teknologjisë dhe Inovacionit për vitin 2023-2024

Bashkëpunimi i Universitetit me Biznesin në aktivitetin e kërkimit shkencor është një nga mekanizmat nga i cili  burojnë njohuritë, produktet dhe shërbimet e reja. Për ta çuar në një stad tjetër këtë mekanizëm MAS dhe AKKSHI kanë hapur thirrjen për projekte të kërkimit shkencor të cilat vijnë si bashkëpunim i universiteteve me biznesin.  Afati i pranimit të projekteve është data 28.04.2023.

Thirrja për Aplikim për Projekte të Teknologjisë dhe Inovacionit për Vitin 2023-2024 (Projektet Vijnë si Propozime të Universitetit me Biznesin)
Udhëzues për projektet e teknologjisë dhe inovacionit (PTI)  (Projekte që vijnë si bashkëpunim i Universitetit me Biznesin)

 

Bashkëpunimi i Universitetit me Biznesin në aktivitetin e kërkimit shkencor është një nga mekanizmat nga i cili  burojnë njohuritë, produktet dhe shërbimet e reja. Për ta çuar në një stad tjetër këtë mekanizëm MAS dhe AKKSHI kanë hapur thirrjen për projekte të kërkimit shkencor të cilat vijnë si bashkëpunim i universiteteve me biznesin.  Afati i pranimit të projekteve është data 28.04.2023.

Thirrja për Aplikim për Projekte të Teknologjisë dhe Inovacionit për Vitin 2023-2024 (Projektet Vijnë si Propozime të Universitetit me Biznesin)
Udhëzues për projektet e teknologjisë dhe inovacionit (PTI)  (Projekte që vijnë si bashkëpunim i Universitetit me Biznesin)

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme