- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Thirrje për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin “Dunarea de Jos” ne Galati, Rumani

Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin “Dunarea de Jos” ne Galati, Rumani. Kliko këtu

 

Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin “Dunarea de Jos” ne Galati, Rumani. Kliko këtu

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme