- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Thirrje për projekte me financim nga buxheti për kërkimin shkencor në UT

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, në kuadër të misionit të tij për mbështetjen e kërkimit shkencor, shpall Thirrjen për Aplikime në Programin e “Projekteve të Kërkimit Shkencor” që financohen nga buxheti për kërkimin shkencor në Universitetin e Tiranës, ku ftohen personel akademik me kohë të plotë, të cilët janë të interesuar të angazhohen për të kontribuar në fusha dhe prioritetet të vendosura nga Njësitë Bazë (Departamentet). Për më shumë klikoni këtu…

 

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, në kuadër të misionit të tij për mbështetjen e kërkimit shkencor, shpall Thirrjen për Aplikime në Programin e “Projekteve të Kërkimit Shkencor” që financohen nga buxheti për kërkimin shkencor në Universitetin e Tiranës, ku ftohen personel akademik me kohë të plotë, të cilët janë të interesuar të angazhohen për të kontribuar në fusha dhe prioritetet të vendosura nga Njësitë Bazë (Departamentet). Për më shumë klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme