- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Thirrje për projekte nga “Fondi i kërkimit shkencor 2023”

Thirrje për projekte nga “Fondi i kërkimit shkencor 2023” sipas udhëzuesit “Për procedura të administrimit të projekteve të kërkimit shkencor që financohen nga buxheti për kërkimin shkencor në Universitetin e Tiranës”. Thirrja është e hapur deri në datën 20.06.2023 ora 16.30. Për më shumë informacion klikoni këtu…

 

Thirrje për projekte nga “Fondi i kërkimit shkencor 2023” sipas udhëzuesit “Për procedura të administrimit të projekteve të kërkimit shkencor që financohen nga buxheti për kërkimin shkencor në Universitetin e Tiranës”. Thirrja është e hapur deri në datën 20.06.2023 ora 16.30. Për më shumë informacion klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme