- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

 Thirrje për projekte nga “Fondi i Kërkimit Shkencor 2024” që financohen nga buxheti i Universitetit të Tiranës

Thirrje per projekte nga “Fondi i Kerkimit Shkencor 2024” sipas udhëzuesit “Për procedurat e administrimit të projekteve të kërkimit shkencor që financohen nga buxheti për kërkimin shkencor në Universitetin e Tiranës”. Thirrja është e hapur deri në datën 27.05.2024 ora 16:30. Për më shumë informacion klikoni këtu…Thirrje per projekte nga “Fondi i Kerkimit Shkencor 2024” sipas udhëzuesit “Për procedurat e administrimit të projekteve të kërkimit shkencor që financohen nga buxheti për kërkimin shkencor në Universitetin e Tiranës”. Thirrja është e hapur deri në datën 27.05.2024 ora 16:30. Për më shumë informacion klikoni këtu…

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme