- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Thirrje për studentët e UT për aplikim për pjesëmarrje në trajnim

Në kuadër të projektit Erasmus+ WEBJOU (financuar nga BE), UT, si partner i këtij projekti, do të organizojë intervista me studentët e interesuar për të marrë pjesë në trajnimin 2 javor që do të zhvillohet në Tiranë, gjatë muajit Prill-Maj 2024. Për më shumë informacion klikoni këtu… Trajnimi do të konsistojë në 4 kurse/module nëNë kuadër të projektit Erasmus+ WEBJOU (financuar nga BE), UT, si partner i këtij projekti, do të organizojë intervista me studentët e interesuar për të marrë pjesë në trajnimin 2 javor që do të zhvillohet në Tiranë, gjatë muajit Prill-Maj 2024. Për më shumë informacion klikoni këtu… Trajnimi do të konsistojë në 4 kurse/module në

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme