- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Udhëzues për praktikën mësimore për studentët e degës gjuhë-letërsi “Master Profesional”

Praktika mësimore e studentëve të degës gjuhë- letërsi do të zhvillohet në semestrin e dytë të  vitit të dytë të studimeve të nivelit  “Master  Profesional”, nga data 04 mars deri 10 maj 2024. Për udhëzimet e detajuara klikoni këtu…  Praktika mësimore e studentëve të degës gjuhë- letërsi do të zhvillohet në semestrin e dytë të  vitit të dytë të studimeve të nivelit  “Master  Profesional”, nga data 04 mars deri 10 maj 2024. Për udhëzimet e detajuara klikoni këtu…  

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme