- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

“Ulliri i Beratit”, një website kushtuar kultivimit të pemës frutore

Nga Nimete Ferro

Ulliri i Beratit është website me 7 kategori, ku ndërthuren të gjithë elementët e multimedias (tekst, foto, video, audio).

Në të ka histori mbi origjinën e ullirit, mbi simbolikën, si mbillet, kultivohet ulliri dhe realizimi i vajit, intervista me fermerët si dhe më fabrikuesit. Po ashtu një kategori i është dedikuar të ashtëquajturës “Magjia në gatime”, duke intervistuar dhe kuzhinera.

Kompania Cuedari është një kompani e cila përvecëse merret me produktin e ullirit, pra vajin dhe i ambalazhon duke nxitur kështu dhe eksportin. Truket, hilet që bëhen në shitjen e vajit si dhe shëndeti, duke u ndalur tek këshillat dhe një miniintervist sesi përdorej vaji si  kurë.

Në fund është edhe galeria ku ndërthuren foto dhe video nga të gjithë vendet apo personat të cilët kam intervistuar.

Klikoni linkun:

ULLIRI I BERATIT | WEB KËRKIMOR (wordpress.com)

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme