- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Vendim administrativ për trajtimin e studentëve me bursë, përjashtim/reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2023-2024

Vendim për organizimin e punës së mbledhjes së dokumentacionit dhe informimit të studentëve për trajtimin me bursë, përjashtim/reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2023-2024 klikoni këtu për vendimin e plotë

 

Vendim për organizimin e punës së mbledhjes së dokumentacionit dhe informimit të studentëve për trajtimin me bursë, përjashtim/reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2023-2024 klikoni këtu për vendimin e plotë

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme