- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Vendim i Senatit Akademik për shtyrjen e procesit të pranimit të kandidatëve për një vend vakant për anëtar të Bordit të Administrimit të UT-së

Vendimi nr. 05, date 30.01.2023 i Senatit Akademik “Për shtyrjen e procesit të pranimit të kandidatëve për një vend vakant për anëtar të Bordit të Administrimit të UT-së dhe fillimin e procesit të vetekandidimit për këtë vend vakant” kliko këtu…

 

Vendimi nr. 05, date 30.01.2023 i Senatit Akademik “Për shtyrjen e procesit të pranimit të kandidatëve për një vend vakant për anëtar të Bordit të Administrimit të UT-së dhe fillimin e procesit të vetekandidimit për këtë vend vakant” kliko këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme