- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Vendim për vendin vakant, personel akademik me kohë te plote te kategorise “Lektor”, ne Departamentin e Gjuhes

Mbeshtetur ne nenin 67, pika 7 e Statutit te Ut-se, komisioni ad hoc i ngritur me Vendim Dekani me nr. 55/1 date 26.10.2021, per vendin vakant, personel akademik me kohe te plote te kategorise “Lektor”, ne Departamentin e Gjuhes, FHF, UT, shpall fituese Znj. Irda Dervishi/Nesimi.

 

Mbeshtetur ne nenin 67, pika 7 e Statutit te Ut-se, komisioni ad hoc i ngritur me Vendim Dekani me nr. 55/1 date 26.10.2021, per vendin vakant, personel akademik me kohe te plote te kategorise “Lektor”, ne Departamentin e Gjuhes, FHF, UT, shpall fituese Znj. Irda Dervishi/Nesimi.

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme